(ca. 28 stk.)
Ingredienser:
65 g. sukker
45 g. brun farin
85 g. havregryn
115 g. blødt smør
100 g. hvedemel
0,25 tsk. salt
0,5 tsk. natron
0,5 tsk. vanillesukker
0,3 dl. vand
1-2 håndfulde rosiner
1-2 håndfulde rosiner
Fremgangsmetode:
- Forvarm ovnen til 190 grader.
- Bland mel, natron, havregryn, salt og vanillesukker i en skål.
- I en anden skål, pisk smør og de to slags sukker godt sammen.
- Tilsæt de tørre ingredienser og vandet og rør dejen godt sammen.
- Vend rosinerne i dejen.
- Placér portioner af dej (ca. 1 teskefuld hver) på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem let flade. Sørg for at have mellemrum mellem portionerne.
- Bag i 8-10 minutter til gyldne.
- Lad cookiesne afkøle et par minutter på bagepladen og flyt dem derefter til en bagerist og lad dem afkøle helt.
- Opbevares i en lufttæt beholder.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar