(12 stk.)
- Målene er lidt sjove, da de er "oversat" fra engelske mål.Ingredienser:
213 g. mel
113 g. havregryn
2 spsk. brun farin
3 spsk. sukker
2 tsk. bagepulver
0,75 tsk. natron
0,5 tsk. salt
170 g. koldt smør
1 dl. yoghurt naturel
0,6 dl. vand
En lille håndfuld rosiner (kan udelades)
Fremgangsmetode:
- Bland mel, sukker, salt, havregryn, bagepulver og natron sammen i en skål.
- Gnid smøret ind i melblandingen til at massen er ensartet og smuldret.
- Bland yoghurt og vand i en anden skål.
- Tilsæt de våde ingredienser og rosinerne til melblandingen.
- Bland dejen til at den lige netop hænger sammen. Undgå at røre mere ved dejen end højest nødvendigt.
- Sæt dejen på køl i 10 minutter..
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Rul dejen ud i en rektangel på et meldrysset bord i ca. 2 cm. tykkelse.
- Skær dejen i 12 firkanter og placér dem på en bageplade med mellemrum imellem.
- Pensl med mælk.
- Bag i omkring 20 minutter eller til at de er gyldne og gennembagte.
- Lad dine scones køle af på en bagerist og nyd dem lune.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar