(til en springform (diameter ca. 25 cm.))
Ingredienser:
Kage:
4 æg
250 g. hvedemel
300 g. sukker
2,5 tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker eller kornene fra 1 vanillestang
50 g. smør
200 ml. mælk
Kokosmasse:
130 g. kokosmel
190 g. smør
350 g. brun farin
75 ml. mælk
4 æg
250 g. hvedemel
300 g. sukker
2,5 tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker eller kornene fra 1 vanillestang
50 g. smør
200 ml. mælk
Kokosmasse:
130 g. kokosmel
190 g. smør
350 g. brun farin
75 ml. mælk
Fremgangsmetode:
Kage:
Kage:
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Pisk æg og sukker luftige med en elpisker.
- Pisk vanillesukker/vanillekorn og bagepulver i æggemassen.
- Sigt melet i og rør dejen sammen til at den netop er blandet.
- Opvarm mælk og smør i en gryde til at smøret er smeltet.
- Hæld den lune mælk/smør-blanding i dejen og rør dejen forsigtigt sammen til at der ikke er klumper.
- Smør en springform og drys den med mel.
- Hæld dejen i formen og bag den i 25-30 minutter til at en tandstik/træspyd kan stikkes i kagens midte og trækkes op igen, uden at våd dej hænger ved.
- Tag kagen ud af ovnen og lav kokosmassen. Sluk ikke for ovnen, men skru den op til 225 grader.
Kokosmasse:
- Kom alle ingredienserne i en gryde og varm det igennem til en ensartet masse.
- Fordel fyldet over kagen og stil kagen tilbage i ovnen igen i 5-7 minutter til at fyldet er boblende og lækkert.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar