3. november 2015

Fyldt kyllingebryst med lufttørret skinke.

(2 pers.)

Ingredienser:

2 store kyllingebryst
6-8 skiver lufttørret skinke (kan erstattes med bacon)
3-4 spsk. flødeost
2 tsk. rød pesto
Tandstikkere

Tilbehør:


Steakfries

Ketchup

Fremgangsmetode: Step By Step

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
  • Trim kyllingebrystet for evt. sener.
  • Lav et snit på langs, så du får en "lomme" i brystet. 
  • Fyld kyllingebrystet med flødeost og pesto. 
  • Luk "lommen" og pak ind i lufttørret skinke/bacon. Sæt tandstikkere i sømmene. 
  • Beklæd en bageplade med bagepapir og læg kyllingen herpå. Bag dem i ovnen i 20-30 minutter, det afhænger af hvor stort kyllingebrystet er, men det skal være gennemstegt. Giv evt. kyllingen de sidste 5 minutter under grillfunktion, for at gøre skinken sprød. 
  • Servér evt. med steakfries. (Og så er både min veninde og jeg pjattede med ketchup, så det skulle selvfølgelig til)



Enkel, relativt hurtig og egentlig også forholdsvis sund ret. Kan varieres med forskellige smage af pesto, krydderier og flødeost og serveres i de fleste selskaber. Er man ikke til kartofler, kan man sagtens servere pasta til, ris og en sovs eller bare en grøn salat og et stykke lækkert brød. Evt. disse koldhævede durumflütes? Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar