11. februar 2015

Chocolate Chip Cookies.

(ca. 20 stk.)

Ingredienser:

115 g. blødt smør
85 g. sukker
90 g. farin
180 g. hvedemel
1 lille æg
0,5 tsk. natron
0,5 tsk. bagepulver
0,25 tsk. salt
0,5 tsk. vanillesukker
100 g. chokoladeknapper eller grofthakket chokolade

Fremgangsmetode:
  • Forvarm ovnen til 180 grader. (160 grader varmluft)
  • Bland smør, sukker, vanillesukker og farin i en skål og pisk det godt sammen.
  • Tilsæt æg og pisk igen.
  • Bland hvedemel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål.
  • Tilsæt melblandingen lidt ad gangen imens at du pisker ved lav hastighed.
  • Vend chokoladeknapperne i dejen, når at den er ensartet.
  • Tag spiseskefulde af dejen og rul dem til kugler.
  • Placér kuglerne på en bageplade beklædt med bagepapir og giv dem et lille tryk, sådan så at de ikke ruller rundt.
  • Bag dine cookies i 8-10 minutter til at de er gyldne i kanterne. Vær ikke bekymret hvis at de virker ubagte i midten, de sætter sig efter et par minutter.
  • Lad dine cookies køle af i et par minutter på pladen og flyt dem derefter til en bagerist.
  • Opbevar de helt afkølede cookies i en lufttæt beholder.

Dette er en af de bedste opskrifter, som at jeg har prøvet på "Chocolate Chip Cookies". Ikke alene er de nemme, hurtige og smager godt. Nej, de er faktisk også ganske pæne at se på og flyder lige tilpas ud. Så mangler du en favoritopskrift uden for mange dikkedarer eller chill-tid i køleskabet, så er denne opskrift helt klart noget, som at du skal afprøve. Dog vil jeg anbefale at bage dobbelt portion, hvis at du bor sammen med en cookie-elskende person.




En cookie, en kop the og en hjort. Der er ikke et øje tørt!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar