28. oktober 2015

Apple Müesli Crumble.

(4 personer)

Ingredienser:

4 mellemstore æbler
100 g. sukker
50 g. hvedemel
110 g. koldt smør
150 g. müesli efter smag (jeg brugte Urtekrams Fiber og Daddel rugmysli med rosiner)
Evt. kanel efter smag

Fremgangsmetode:
  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Skræl æblerne, skær dem i  mundrette stykker.
  • Læg æblerne i koldt vand indtil brug.
  • I en skål bland koldt smør i tern, mel, müesli og sukker.
  • Brug fingrene til at smuldre det hele sammen til en crumble.
  • Smør et passende fad.
  • Dup æblerne tørre med et rent viskestykke.
  • Læg æblerne i fadet og fordel dem jævnt, drys evt. kanel over dem.
  • Fordel crumble-massen over æblerne.
  • Bag din crumble i ca. 20-30 minutter, det kommer an på hvor bløde du gerne vil have dine æbler. Men crumble-massen skal være sprød og gylden og æblerne møre.
  • Servér din crumble lun, evt. med en klat god is eller creme fraiche.

Lækker efterårskage, der sagtens kan varieres efter smag og frugtudvalg. Bær kan også prøves, det er kun fantasien der begrænserne dig her, du kan bare tilpasse sukkermængden efter hvor sød din müesli (elle din smag) er. Havregryn, forskellig müesli, rosiner, nødder, you go for it..



Før bagning.
Efter bagning, dårligt lys, den ER mere gylden.
Serveringsforslag, med et par skefulde TOMS Guldkaramel is.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar