28. januar 2015

Banan "is".

(1 portion)

Ingredienser:
1 stor eller to små modne bananer
2 spsk. tykmælk, yoghurt eller lign.

Fremgangsmetode:
  • Skræl bananerne og skær dem i skiver.
  • Læg skiverne i en frysepose og læg den i fryseren i mindst 4 timer.
  • Tag posen ud af fryseren og lad den ligge i 15-20 minutter.
  • Blend bananskiverne og mælkeprodukt i en blender eller med en stavblender til at der ikke er flere klumper og at isen har en cremet konsistens.
  • Spis enten isen som banan-softice eller stil den i fryseren igen i en halv times tid, for en lidt fastere og hårdere is.
Personligt har jeg altid været meget imod hele dette "clean-healthy-erstatnings-eating" koncept, men jeg må erkende at dette er intet mindre end genialt. Bananen får konsistens som is, smager skønt sødt af banan og kan varieres i uendeligheder med f.eks. kakaopulver, marmelade eller peanutbutter blendet i.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar