28. januar 2015

Amerikanske kanelsnegle.

(16-20 stk. afhængig af størrelse)

Ingredienser:

Dej:
450 g. hvedemel
1 tsk. salt
4 spsk. sukker
60 g. fløde
10 g. smeltet smør
2 spsk. olie
250 ml. lunkent vand
1,5 tsk. tørgær

Remonce:
55 g. blødt smør
55 g. brun farin
1,5 tsk. kanel

Glasur:
100 g. flormelis
3-4 tsk. vand

Fremgangsmetode:

Dej:
  • Forvarm ovnen til 189 grader.
  • Opløs gæren i vandet og lad det stå i et par minutter for at aktivere gæren.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser med undtagelse af hvedemelet.
  • Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen til at dejen er så fast at du kan ælte den.
  • Ælt dejen i 5-10 minutter til at den er glat og smidig.
  • Lad dejen hæve i ca. 60 minutter et lunt sted til at den er doblet i størrelse.
Remonce:
  • Bland meget blødt smør, nakel og sukker godt sammen og stil det til side, indtil at du skal bruge det.
Samling af kanelsnegle:
  • Rul dejen ud i et rektangel, ca. 0,5-1 cm tykt.
  • Fordel remoncen jævnt og gerne helt ud til kanterne på rektanglet.
  • Rul dejen fast sammen til en pølse.
  • Skær 2-3 cm. tykke skiver og placer dem tæt op ad hinaden i en passende form eller på en bageplade.
  • Lad sneglene efterhæve tildækket i minimum 30 minutter, gerne længere.
  • Bag sneglene i 15-20 minutter eller til gennembagte og gyldne.
  • Bland glasuren og hæld den over de stadig varme snegle og lad dem derefter køle af i minimum 10 minutter, så at de sætter sig nok til at man kan håndere dem.
Fluffy, bløde og snaskede kanelsnegle, som bare er ekstremt svære at lade stå og køle ned. De er et godt alternativ til den evige chokolade- eller drømmekage og man kan også vælge at bage sneglene i individuelle papirforme, så at de er til at tage med og dele ud af.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar