28. januar 2015

Pandebrød med bagepulver.

(6 stk.)

Ingredienser:
4 dl. hvedemel
0,5 dl. vand
2 tsk. bagepulver
2 spsk. olie
1 tsk. salt

Fremgangsmetode:
  • Bland alle ingredienser sammen i en skål.
  • Saml dejen, vend den ud på bordet og ælt den kort igennem til den er glat.
  • Del dejen i 6 stykker.
  • Form hvert stykke til en kugle og rul dem ud i den ønskede tykkelse med en kagerulle.
  • Bag pandebrødene på en tør pande ved medium varme til gennembagte. Jo tykkere brød, jo længere tid skal de have. Vend dem evt. flere gange.


En ekstrem simpel opskrift, som ikke kan slå fejl og som er hurtige at smække sammen. De er super gode til en indisk curry, med hummus/guacamole eller bare med pålæg eller smør. Jeg har også lavet en version af pandebrød med gær (opskriften findes her), som tager lidt længere tid, så det her er på en måde en hurtig version, hvis at man ikke har tid til at dejen skal hæve.
En stak nybagte pandebrød.
Ret flotte ikke?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar