28. januar 2015

Madpandekager med majsmel.

(6 store eller 12 små)

Ingredienser:
1,5 dl. majsmel
3,5 dl. hvedemel
1,5 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 tsk. olie
2 dl. varm mælk


Fremgangsmetode:
  • Bland alle ingredienserne i en skål.
  • Ælt dejen godt sammen.
  • Lad dejen hvile i 30 minutter.
  • Del dejen i det foretrukne antal stykker.
  • Rul hvert stykke MEGET tyndt ud, jo tyndere, jo bedre.
  • Bag pandekagerne på en tør pande ved medium varme i 60-80 sekunder på hver side.
  • Servér med lækkert fyld.
Gode, bløde majspandekager, som egner sig godt til enhver slags fyld, som at du ellers ville komme i en wrap eller tortilla. Man kan godt lave pandekagerne i forvejen og så give dem 20-30 sekunder i mikroovnen inden servering, så de bliver lune og bløde igen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar