28. januar 2015

English muffins.

(12-14 stk.)

Ingredienser:
1,5 dl. yoghurt naturel
2,5 dl. lunkent vand
15 g. gær
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
Ca. 500 g. hvedemel
Lidt olie til panden

Fremgangsmetode:
  • Bland vand og yoghurt i en skål.
  • Opløs gæren i blandingen.
  • Tilsæt mel, sukker og salt.
  • Ælt dejen grundigt til at den er smidig og glat.
  • Lad dejen hæve tildækket i 20 minutter.
  • Rul dejen ud (ca. 1,5 cm. tyk) og stik med et glas eller en udstikker cirkler ud (ca. 7 cm. i diameter) og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir og drysset med mel.
  • Lad dine muffins hæve i ca. 60 minutter.
  • Forvarm ovnen til 190 grader.
  • Varm en pande op og pensl lidt olie på den.
  • Steg hver muffin i 1-2 minutter på hver side til de er lysebrune.
  • Placer dem så på en bagerist og bag dem færdige i ovnen i 10-12 minutter.
Sprøde udenpå, luftige og bløde indeni. Hvis ikke at man skal spise dem med det samme, bliver de rigtig lækre hvis at man skærer dem over og rister dem gyldne på brødristeren inden servering.

Før bagning.
Gyldne og sprøde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar