28. januar 2015

Chokolade cupcakes.

(ca. 20 stk.)

Ingredienser:
200 g. mel
40 g. kakaopulver
280 g. sukker
2 tsk. bagepulver
0,5 tsk. salt
80 g. blødt smør
140 ml. yoghurt naturel

100 ml. vand
2 æg
1 tsk. vanillesukker
80 g. hakket chokolade


Fremgangsmetode:
  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Pisk smør, sukker, mel, bagepulver, kakaopulver, vanillesukker og salt sammen i en skål.
  • Bland yoghurt, æg og vand i en anden skål.
  • Pisk de to blandinger sammen til at der ikke er flere klumper.
  • Vend det hakkede chokolade i dejen.
  • Fyld dejen i muffinsforme. Formene skal fyldes ca. 2/3 op.
  • Bag kagerne i ca. 20 minutter eller til at en tandstik kan stikkes ned i kagens midte uden at trække våd dej med op.
  • Nyd enten kagerne lune eller lad dem køle helt af før at du pynter dem.
- Da jeg skulle bruge kagerne til at have med til mine kollegaer, valgte jeg at pynte dem med cupcaketopping fra Dr. Öetker og vingummi-hindbær fra Haribo, for at få dem til at se lidt festlige ud. Kagerne er også rigtig gode, som de er og ellers kan de sagtens bare få en omgang glasur eller en anden slags frosting.

De endnu "nøgne" cupcakes".
Efter pyntning.
Klar til de kage-glade kollegaer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar