28. januar 2015

Fishcakes med torskerogn.

(10-12 stk.)

Ingredienser:
1 dåse torskerogn
2 spsk. hytteost
1 spsk. havregryn
1 spsk. mel
3 spsk. hakket løg
1 stk. revet gulerod
Salt
Peber

Fremgangsmetode:
  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Bland alle ingredienser godt sammen med en gaffel i en skål.
  • Smag til med salt og peber.
  • Form kugler (ca. en spsk.), placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem flade. Det er nemmest at forme dem ved hjælp af én hånd og en ske, der er lidt våde.
  • Tilbered i 20-25 minutter til gyldne og mere faste. De vil stadig være ret porøse, men de sætter sig lidt mere, når at de er kølet af.
Smagfulde og lette fishcakes, som hverken er fedtede af olie eller tunge i konsistensen, som fiskefrikadeller let kan blive. De egner sig godt som proteinkilde i et hovedmåltid og er også rigtig gode, som pålæg på rugbrød. Mangler man nogle af ingredienserne, kan man bare erstatte dem med hvad man nu har. Man kan også tilsætte andre krydderier efter smag eller et æg i farsen, hvis at man vil have mere faste fishcakes. Kan nedfryses.

Fiske-fars.
Før tilberedning.
Gulerødderne giver en flot orange farve.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar